Friday, November 25, 2011

Pengumuman! Attention!

~Assalamualaikum wbt~


~Lama gak aku tak update.. Since minggu lepas kan? Aku pergi Kuala Lumpur, nak sambut achik dan pakcik aku yang baru balik dari Makkah. Patutnya dua hari je kat situ. Last-last, seminggu terus. Jejalan kat Wangsa Walk and Pavilion. Main boling, tengok wayang puss in boots. Tengok DVD, "The exorcisms of Emily Rose", "The Last Exorcism" dan "Al-Hijab." ( Al-Hijab tak best.. Aku tergelak kot.. ==' )

Habis cerita pasal aku.. Aku nak umumkan satu benda penting. Sangat penting. Maybe ada suka.. Maybe ada yang tak suka.. Maybe yang puas hati. Maybe ada yang tak puas hati. Aku? Entah..

Aku nak umumkan yang aku....... AKAN BERHENTI BLOGGING. Yup.. Aku dah fikir masak-masak selama seminggu. Dah sampai terguling-guling nangis kat atas katil, kasi idea nak bantah pendapat aku tu. Tapi entah, bega nie datang gak dalam kepala aku ni.

Kenapa? Ada lar sebab-sebab tertentu. Banyak benda sebenarnya alasan untuk aku berhenti. Sorry guys. Maybe Allah tak izinkan aku terus blogging lagi. So, this would be my last entry. Maybe lepas beberapa hari, aku akan delete semua entry yang ada dalam blog ni. So, blog ni akan kosong balik macam dulu, dulu, dulu..

Sorry kepada sesiapa yang dah start sokong blog ni. Aku memang ada fikirkan pasal semua ni tapi rasanya, lebih baik aku berhenti daripada teruskan. Alar.. Banyak lagi blog yang jauh lebih hebat daripada aku. Lagipun, aku dah terlalu banyak habiskan masa dengan blog. Facebook pun sekadar online je. Tak terusik. ( Tu sebab orang selalu nampak aku online padahal aku tak layan pun...) So, I've got something much important to do.. Harap korang semua faham..

Ampun maaf dipinta buat semua ek. Aku minta maaf sangat, sangat, sangat. Minta maaf gak kalau ada entry kat dalam blog ni sakitkan hati sesiapa. Really sorry. Kadang-kadang, aku terpaksa gak cakap direct sebab dulu, bila aku kias-kias, tak sampai mesej tu. So, I'm very sorry.. Hope you guys would forgive me. Semoga Allah sentiasa memberkati kalian semua, Insya-Allah.. Wassalam..

p/s : Nyanyi? (Done) Menulis? (Done) Blogging? (Done) Next? Jadi Mangaka? ( Akan datang? maybe ) ^^

2 0000 je berani komen:

NZ Diaz said...

be back! haha

Nisa Greennnpanda said...

sementara ke forever nie? hehe..