Sunday, May 1, 2011

Aku Jatuh Cinta???



~Assalamualaikum wbt~



*Gambar ini diambil pada minggu lepas*


~Kalau dulu, member-member aku punya excited nak ada boyfriend or girlfriend. Excited ben0! Aku siap garu kepala macam mana romannye orang bercouple ni. Best beno ke? Sekarang pula, dah habis sekolah ni, dah lain romannye.. Kalau bab couple ni, dah tajuk bosan dah wei. Sekarang ni, member-member aku punya excited nak kahwin!! Whooo... Serius aku cakap! KAHWIN! BUKAN CADANG TAPI MEMANG NAK KAHWIN!!


Aku pula?? ( bunyi cengkerik jap.. ) Beb.. Aku memang jatuh cinta ler.. Err... Cinta? ISH!! Geli nak menyebutnya or lagi tepat nak menaipnya.. Aku pernah sayang kat seseorang. PERNAH OKEY! Couple?? Nope.. Not even once I've felt that kind of situation.


Sebenarnya aku dah cintakan YANG MAHA ESA DAN RASUL-NYA! Yes! Pe? Korang ingat aku cintakan manusia yang bukan muhrim tu ke? Wei.. Cerita cigitu dah tak h0t ler.. Huhu.. Aku dah lama dah rasa cinta ni cuma malas je nak heboh-heboh. Hari ni je terasa nak hebohkan.. Hehehehehe..


Tapi mesti korang duk pikiaq gak kenapa ada ticker time tu.. Urm... Jeng! Jeng! Jeng! Aku tersuka lah kat someone.. Kenapa? Tak boleh? Aku punya suka ler.. Hehe.. Dia aku anggap member je lah.. Cukup member wei.. Untuk sayang bagai tu? Err.. No komen! Huhu..


Buat masa sekarang, aku dah terfikir manusia bukan muhrim yang selayak-layaknya terima cinta aku ialah suami aku sendiri. Malas dah layan orang yang tak matang bagai. Menipu je lobih! Hehehehe.. Cian suami aku sebab pernah curang kat dia dulu.. :P Biar cinta aku sekarang menjadi hak milik Allah swt, Rasulullah saw dan keluarga aku.


Bagi yang tak puas hati dengan statement aku, 'NO LOVE TILL AKAD', well guys, it's my choice.. Don't worry.. Tanpa cinta lelaki pun aku boleh hidup ler.. Tengok aunties aku.. Hidup lagi pe.. Hehe.. Biar cinta aku kini berada di tangan mereka yang selayaknya menerima. Again, YES! Aku memang jatuh cinta tapi sebenarnya, AKU SEMAKIN JATUH CINTA KEPADA MEREKA YANG SELAYAKNYA... Sekian, terima kasih.. Wassalam~


p/s : If you want to love me then love me sincerely. PEACE!

2 0000 je berani komen:

k e y r i said...

hahaha entry jiwang karat daa... ko dah tangkap leleh kat mamat mane ni weyh? hahahaha :P

Ummu Qaseh said...

Bakal suami aku! Kuang3!!