Saturday, April 23, 2011

Aku Follower Ben Ashaari!!

~Assalamualaikum wbt~

~Sebenarnya, aku nak menggedik je nak post something kat blog ni. Don't worry. Aku dah ada cerita nak kongsi dengan korang tapi lain kali lah ek, Insya-Allah.. Okey.. Back to bussiness! Siapa Ben Ashaari ni? Eh? Takkan tak kenal kot..


Blogger ni memang terkenal wei! Tepat pukul 1.16am pada 24April 2011, Abang Ben dah dapat 13441 followers!! Aku orang ke-13431!! Lawa kan nombor? Jangan jelez... Hehe.. Secara jujurnya, aku memang ada dengar nama Abang Ben ni disebut-sebut tapi aku tak pernah jenguk blog dia sebelum ni. Macam mana nak jenguk kalau aku tak tahu pun mana satu blognya.. Kenapa korang tak bagitau aku sebelum ni??? Haih...


Aku belum lagi follow semua cerita dia.. Baru je follow.. Thanks to MuJahid dy.R , Jejak-jejak Hitam Manis dan Wacanaku . Penuh dashboard aku tentang Abang Ben ni yang diorang update. Aku rasa macam kenal nama tu and so, aku pun pergi jenguk. Waaa!! Aku bukan main excited and terus je follow abang Ben nie!


Siapa yang belum follow Abang Ben and tak kenal pun siapa Abang Ben, do click here okey! Santai Bersama BEN ASHAARI . Kali ni, aku nak promote blog Abang! (Walaupun aku tau, Abang Ben takkan baca blog aku ni.. hehe) Wassalam~

1 0000 je berani komen:

k e y r i said...

weyh, header ko dah siap, http://aq-keyri.blogspot.com/2011/04/percubaan-menjadi-designer-picisan-4.html