Tuesday, April 26, 2011

KEPALA BARU

~Assalamualaikum wbt~



~Gambar kat atas ni kepala lama aku. Eh? Kepala? Huhu.. Header lah sayang oi.. Dah lama juga aku guna header ni. Jealous bila tengok gadis layang-layang dah ada header baru. Jealous sesangat! Hehe


Akhirnya, kawan sekelas multimedia, Keyri Fakhri offer kat aku nak header baru or tak. Orang dah offer kan diri, kita seksa dia!! Hehe.. Hampir seminggu tunggu header daripada Keyri Fakhri . Bukannya apa.. Dia busy so tak boleh lah kacau lah..


Keyri Fakhri dah siapkan header aku hari Ahad lepas tapi baru pagi tadi dapat tengok sebab aku balik kampung. Tahulah betapa susahnya aku nak dapatkan connection tapi kena sabar je lah. Punya excited dapat tengok header baru aku!!


Yang ni transparent punya.



Yang ni non transparent



Terima kasih buat Keyri Fakhri sebab dah buatkan header ni. Aku suka sangat! As an appreciation, aku update entry tentang kau and Insya-Allah, kalau jumpa, aku belanja okey. Err.. Gula-gula sepuluh sen boleh?? Hehehehe... Gurau je.. Kalau ada rezeki, don't worry, aku belanja. Tak boleh nak topup. Jarang keluar lor.. Huhu.. Again, thank you, Keyri Fakhri .


p/s : Tidak dibenarkan copy paste header ini. Hehe.. Kalau nak, minta kat Keyri Fakhri .

1 0000 je berani komen:

k e y r i said...

haha no problemo! :D