Thursday, April 21, 2011

Attention!! Pengumuman penting nie wei!!

~Assalamualaikum wbt~


~Den nak koba sikit ni haa.. Koba pobondo lak budak bertuah nie ek? Cecite.. Cecite.. OPS! Ada loghat noghowi dengan Perak. Excuse me.. I kacukan negeri dengan perak okey. Huhu.. Kacukan! Nyampah aku! Haha! Pe aku merepek ni?? Hisy si Tqah ni! Kita bako je dia!!


Aku tersangatlah bosan malam ni. Bro tersayang tak online pula. Pergh! Tersayang konon! Gi sekeh je Tqah ni. Hehe.. Aku pun teringat lah nak pergi blogwalking. Baru aku perasan, dah lama aku tak follow blog member-member aku. Aku pun pergilah cari blog diorang and nampaknya, diorang nak banyak giler post entry tapi aku tak perasan. Kalau macam gadis layang-layang , kira okeylah sebab memberku ni rajin post entry terbaru dia kat facebook. Tapi kalau yang lain-lain? OMG! Aku terasa diri aku ni macam lupa member!


Mungkin sebab aku dah follow banyak sangat blog sampaikan blog kawan-kawan aku tenggelam dengan post-post diorang ni. So, aku tak perasan pun diorang dah post entry. I miss your blogs, guys!! Aku pun terfikir nak remove beberapa blog yang aku just follow tapi tak baca pun. Ada tu memang dah berminat nak baca tapi tak dapat baca sebab widget yang tutup keseluruhan entry tu. So sad... :(


Kalau korang perasan aku dah tak follow blog korang bukannya sebab aku hate blog korang. Aku dulu just follow orang sebab aku nak korang follow blog aku. Nampak kan tak keikhlasan aku ni?? Sekarang, aku mengaku yang aku ni jahat giler nak mampus! Tahniahlah Tqah! Saya cadangkan kita bako je Tqah tu! Huhu..


Tapi ada juga blog yang aku selalu follow sebab diorang rajin mengupdate macam ♥Cik Azizah♥ and Keyri Fakhri . Aku memang suka dengar cerita-cerita lawak and penuh berinformasi daripada luahan perasaan hati tak puas hati macam aku dulu. Hehe..


Lepas ni, aku nak follow orang sebab ikhlas. Korang pun follow aku secara ikhlas lah ek.. Jangan sebab nak tambah follower je. Tak best pun. Huhu. Lagi bagus kalau ada pembaca setia kan macam member-member aku ni! Anyway, thanks for reading this entry. Wassalam~


p/s : Tolong jangan buat widget banyak sangat! Widget nie buat aku rasa nak tekan butang X warna merah kat hujung sebelah kanan skrin. Huhu..

2 0000 je berani komen:

k e y r i said...

haha ko bace blog aku ke? isk3.. terharu aku.. xsangke ade gak yg sanggup bace blog aku yg hina tu.. =______________=

Ummu Qaseh said...

kau nie.. mne ade... sepak kang! hehe.. blog kau best r.. :)