Saturday, April 9, 2011

Dear Akil Rayyan!

~Assalamualaikum wbt~


~Aku sengaja post ni sebab nak menggedik! Haha! Kalau dulu, aku duk minat dekat s0rang dak ni yang bernama Aiman. Comel! Cute! Eh? Sama je kan? Adeh! Poning dah.. Ni lah Aiman yang sangat cute mute nie..


Dia sangatlah tomey sehinggakan aku suka giler cubit pipinya dan kiss pipinya yang chubby tu!! Haha! Oh yes! I love children! Rindu sama Aiman kot.. Dah 4bulan tak jumpa dia. Rindu nak kiss pipi dia yang montel tu. Hehehe.. Aiman ni adik pada kawan aku, Afiq. Disebabkan Afiq nie tersangatlah baik (wei, aku puji kau ni), dia bagi aku picture ni and bagi aku oppurtinity untuk jumpa Aiman and kiss pipi Aiman!! Thanks Afiq!!


Dalam meneruskan kehidupan, aku terjumpa pula satu gambar dekat facebook kawan aku ni. Mataku tak berkelip dalam beberapa saat! Ceh! Ayat melampau kot! Oit! Aku tak tujukan kat kawan aku ek. Tapi aku tujukan kat adik dia yang teramat-amat tomey!! Hehehee.. Giler tak aku? Cian Aiman. Aku telah curang! Haha!


Aku pun dengan beraninya tanyalah kawan aku tu nama adiknya yang sangat tomey. Dia pun jawab, 'Akil Rayyan'. Waa! Sedap namamu wahai Rayyan! Hehehe.. Giler dah aku ni. Inilah first picture Rayyan yang aku cilok.


Agak blur ini punya pix. Mesti aniq yang ambilkan gambar ni. Huhu.. Cute tak?? Geram aku tengok dia ni! Hehehe.. Comel betul! Bila lah agaknya dapat jumpa si Rayyan ni. He's so cute!! Kerana kecomelannya, aku sanggup jadikan pix Rayyan ni sebagai background theme untuk laptop aku. Check it out!



Kalau si aniq baca post ni, confirm dia tanya aku mana dapat picture ni. Hehe.. I'm the best detective of all!! Bajet dah Tqah ni.. Kalau aku suka, aku akan cari sampai dapat! Giler tak aku nie? Mesti korang fikir aku obses kan? Hehe.. Ikut korang lah nak cakap pe. Niat aku baik je. Aku bukanlah sampai nak kahwin dengan Rayyan ni. Huhu.. (kalau dapat pun, okey gak!) Tapi memang tabiat aku yang suka budak-budak.



Comel tak Rayyan masa baby??? Cakap comel! Sepak kang! Haha.. Kepada aniq, jangan marah ek. Nak buat camna.. Dah aku suka giler tengok adik kau ni. Jangan risau. Laptop je aku letak muka adik kau. Handphone, pada masa akan datang bila aku dengan adik kau dapat snap sama-sama. Hehehe.. Wassalam~



p/s : Kenapa abang-abang yang ada adik yang comel akan cakap, "mestilah dia comel. Tengoklah abangnya siapa.."

6 0000 je berani komen:

myzaa here ;D said...

sebab abang abang mereka POYO. haha :P

Ummu Qaseh said...

SANGAT SETUJU!!! HAHAHAHAHA

Aqilah Kamarudin said...

eh , nama budak ni lebih kurang dengan nama aku ! maknanya , aku comel ! haha

Ummu Qaseh said...

takde kena-mengena dengan kau! nama mana boleh kaitkan dengan muka.. :P

farah noorlin said...

blha lah akill rayyan..
menyampah aku dengar....

Ummu Qaseh said...

ade aku kisah?? kui3!